Csoportos edzők

Csoportos edzéseinken a jó hangulatot, a kondíció és állóképesség javulását, tapasztalt, diplomás trainereink garantálják. Edzőink között stílusbeli különbségek vannak (lentebb olvashatsz róluk), de a végeredmény ugyanaz: jóleső fáradság! Az órákra bejelentkezni nem kell, elég ha időben érkezel.

Lina
-a "STRONG®
egyesíti a saját testsúlyos, izomerősítő, a kardió és a pilometrikus edzésmozgásokat, mindez egyedi zenével szinkronizálva, amelyet kifejezetten a gyakorlatokhoz szereztek. Aerob, zsírégető edzés!"

Anna
-"ERŐbic óráimat súlyzós, követhető koreográfia jellemzi, ami nagyban hasonlít a Hot Iron™ edzésekre! Dinamikus, jó hangulatú edzésekre számíthatsz!
Kétkezes rudakkal végzünk statikus, kemény edzéseket, de egyéb súlyzókkal is merítjük a test energiatartalékait!"

Dávid
-"a IZOMbie™ egy functionális edzés,
edzésenként is változó, statikus mozgásformából álló súlyzós edzés! Váltogatjuk a statikus és sajáttestsúlyos gyakorlatokat, több állomáson. Kiegésztőket is használunk!"

Juli
-"deepWORK® edzéseimen egy új tipusú statikus edzésformával találkozhattok, funkciónális gyakorlatokkal, de eszközök nélkül! Kimerítő óra lesz!
A Zsírégető edzéseim a teljes test megdolgozásáról szólnak, komplett trening után mész haza! PowerJoga edzéseim a hagyományos jóga alapjaira épül, de folytonos és ritmusos gyakorlatatokkal."

Zsó
-"Fit&Form™ edzésen megfelelő arányban használjuk a zsírégető dinamikát és az alakformáló gyakorlatokat, egyszerű koreográfiával összekötve. DanceStep órán koreografált, tempós gyakikat kell követned, Stretchi
ng-Jóga órán pedig az ismert nyújtó és mélyizom-torna gyakorlataival fogsz találkozni"

Vica
-"AllinOne™ edzéseim sok-sok edzéstípus és mozgásforma ötvözete, ahol mindenre, vátozatosan edzünk! DanceStep órám a hagyományos step-padra koreografált táncos mozgásforma. Izzasztó órákra számíthatsz!"

Sári
-"Alakformáló óráim is dinamikus, energiaégető gyakorlatsorokból épülnek fel, DanceStep edzéseim tempós, táncos koreográfiából állnak. Izomlázra számíthatsz!"

Eszter 2020.01.01.-›
-"Zsírégető (BootySlide™ - popsifaragás) óráimon a kardió edzésformát a funkcionális izomfejlesztéssel kombinálom a tökéletes formák elérése érdekében. Az edzésen saját testsúlyos erősítő gyakorlatok dominálnak."

Eszti
-"MASSive™ egy functionális óra, ami a személyi edzések gyakorlatait, dinamikáját követő statikus training.
Ezek az edzések olyanok mint a személyi edzések 'sajáttestsúlyos' edzései, kiegészítve több súlyzós állomással. Használtok kettlebellt, bosut, rope kötelet, kétkezes súlyzókat és egyéb kiegészítőket is. Ha szivesen járnál személyi edzésre, de ezt inkább csoportban tennéd, akkor gyere el ezekre az edzésekre!
TotalBody edzéseimen funkcionálisan dolgozunk az egész testre."

Lilla
-"MASSive™ és Intervall (H.I.I.T.™ - High Intensity Interval Training) óráimat súlyzók és gumiszalagok egészítik ki, melyekkel a hagyományos órákhoz képest új izomcsoportokat tudunk megdolgozni. Egész testre edzünk, keményen!"

Ági
-"Spartan™ vagy Functional a Spartan Fighter edzés egyszerűbb, a fitness világába beleillő változata. Olyan funkcionális edzés, amely számos eszközt használ alakformálásra, fogyasztásra. A kiegészítők - súlyok, kettlebell, rope kötél, gumikötel, boxzsák...- mellett saját testsúlyos gyakorlatok fejlesztik az állóképességet, kondiciót."