Így vagyunk nyitva!

  • Posted on: 9 April 2020
  • By: MassFitnessClub

Hétköznap  07:00h - 22:00h
Hétvégén    10:00h - 16:00h

 

KEDVES VENDÉGEINK!

A 2020. március 28. napjától hatályba lépő kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III.27.) Kormány rendelet alapján tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendelet 1.§ (1) bekezdése szerint:
"Mindenki köteles más emberekkel a szociális érintkezést a lehető legkisebb mértékre korlátozni és a másik embertől lehetőség szerint 1.5 méteres távolságot tartani."
A kijárási korlátozás kizárólag a vendéglátó üzletekben való tartózkodást tiltja meg (2.
§), a további szolgáltató egységekre korlátozást a rendelet közvetlenül nem tartalmaz, a szolgáltatást igénybe vőnek kell megítélnie, hogy lakása elhagyása, ezen egységek felkeresésének célja alapos okot jelent-e. A lakóhely (tartózkodási hely) magánlakás elhagyását a rendelet szerint meghatározott alapos indokok esetén teszi lehetővé és megengedetté. A 4.§ (1.) bekezdésében nem szerepel a nevesített indokok között az edzőtermek szolgáltatásának igénybevétele / edzőtermekben végezhető sporttevékenység, ezért felhívjuk vendégeink figyelmét arra, hogy 2020. március 28. napjától kezdődően az Edzőtermekben kizárólag SÁJÁT FELELŐSSÉGI KÖRBEN TARTÓZKODHATNAK!
A kialakult járványügyi helyzetben a megelőző lépéseket a maximális szintre emeltük, a fertőtlenítés érdekében minden lehetséges eszközt igénybe veszünk, ugyanakkor kérjük vendégeinket is, hogy használat után fertőtlenítsék a használt eszközöket és az előírt 1.5m távolságot tartsák be!