Rendkívüli nyitva tartás !!!

  • Posted on: 16 March 2020
  • By: MassFitnessClub

A kialakult vírus helyzetre való tekintettel módosítanunk kellett nekünk is a nyitva tartásunkat!
Amíg nincs újabb szigorítás és a Ti igényetek sem csökken az edzésre, Március 19-től 09:00h és 15:00h között vagyunk látogathatóak -hétvégén is!-
A még érvényes ZóNA bérletekkel jöhettek minden időben edzeni, de mostantól határozatlan ideig nem vásárolható ez a bérlet.
Csoportos edzések szintén határozatlan ideig nem lesznek megtartva!
Az érvényes sportbérlettel rendelkezőknek nem kell aggódniuk az érvényességi idő miatt, a szigorítások megszűnése/csökkentése után, amikor már teljes nyitvatartási időben vagyunk nyitva, 30 napon belül meghosszabbíthatóak díjmentesen. A szolgáltatásunkat korlátozó rendeletek időtartamának kiszámíthatatlansága miatt javasoljuk, hogy azok akiknek nincs jelenleg érvényes bérlete, egyelőre napijegyet vásároljon.
Mindenki vigyázzon magára, legyen körültekintő a higiéniát illetően, mi is ezt tesszük a teremben. Aki edzeni szeretne, jöhet hétfőtől - vasárnapig 09:00h-15:00h -ig!
Megértésetek köszönjük!
...éééés BÉRELHETŐ A TEREM!
Nyitva tartási időn kívül is van lehetőség az egész terem kibérlésére!

Több megkeresés okán kínáljuk ezt a lehetőséget azoknak, akik tényleg egyedül, esetleg barátokkal, vagy csak a velük közös háztartásban élőkkel együtt akar edzeni!
Időpontfoglalás a 06/1 466 58 47 számon nyitva tartási időben (09:00h-15:00h), vagy Facen, vagy az info@massfitness.hu címünkön.
10.000.-/óra max. 5 főig