Csoportos edzők

Csoportos edzéseinken a jó hangulatot, a kondíció és állóképesség javulását, tapasztalt, diplomás trainereink garantálják. Edzőink között stílusbeli különbségek vannak (lentebb olvashatsz róluk), de a végeredmény ugyanaz: jóleső fáradság! Az órákra bejelentkezni nem kell, elég ha időben érkezel.

CSOPORTOS EDZÉSEK -› 2022. Szeptember 4-ig NYÁRI SZÜNET!

Zita
-„Functional edzéseimen számos eszközt használunk alakformálásra, fogyasztásra. A kiegészítők – súlyok, kettlebell, rope kötél, gumikötel, boxzsák…- mellett saját testsúlyos gyakorlatokkal fejlesztjük az állóképességet, kondiciót”

Fruzsi
-„a Functional Köredzés egy Crossfit jellegű, edzésenként is változó statikus mozgásformából álló súlyzós edzés! Váltogatjuk a statikus és sajáttestsúlyos gyakorlatokat több állomáson. Majomlétrán, homokzsákkokkal, kettlebellell és egyeb kegészítőkkel dolgozunk!”

Eszter
-„Zsírégető (BootySlide™ – popsifaragás) óráimon a kardió edzésformát a funkcionális izomfejlesztéssel kombinálom a tökéletes formák elérése érdekében. Az edzésen saját testsúlyos erősítő gyakorlatok dominálnak.”

Follow Us
Súly